Πολιτικη επιστροφων

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί / ανοιχτεί το προϊόν.

  •  Ξεκινήστε με τη συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής.
  • Το courier μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας & θα παραλάβει την επιστροφή
    σας το συντομότερο δυνατό.
  • Η επιστροφή σας παραδίδεται σε εμάς για έλεγχο & αξιολόγηση.
  • Αν πληροί τις προϋποθέσεις, η επιστροφή προχωρά, με αντικατάσταση προϊόντος ή με επιστροφή χρημάτων.

Πολιτική επιστροφών εντός 14 ημερών
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το e-pharmacy-365.com έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Σε προϊόντα που αφορούν παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές, μασκες, σκουλαρίκια ΔΕΝ πραγματοποιούνται επιστροφές.

Έξοδα Αποστολής Επιστροφής
Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι με δική σας επιβάρυνση, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σας με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα το ποσό επιστρέφεται εκεί.

Σημαντικό
Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάς να ενημερώσεις την εταιρεία για την πρόθεσή σου (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να έχεις μέσα στη συσκευασία τη Δήλωση Υπαναχώρησης Προϊόντων Πωληθέντων από Απόσταση
Βρες το έντυπο εδώ.

Scroll to Top